Indhenter

Skriv for at søge

Velkommen til Danmarks første medie udelukkende med fokus på psykiatrien

Nyheder

Velkommen til Danmarks første medie udelukkende med fokus på psykiatrien

Del

Hej, og velkommen til psykisk.dk, Danmarks første psykiatri-fokuserede online medie. Målet er altid at tage objektivt udgangspunkt i den danske psykiatri og derfra dække området og andre dele af nyhedsbilledet.

Årsagen til dette medies fremkomst skal findes i, at psykiatrien underprioriteres af de eksisterende, danske medier. Selvfølgelig dækkes området, men ikke nær så meget som det burde dækkes, hvis man sammenligner med resten af sundhedsområdet. Så det er altså vores håb, at denne hjemmeside kan blomstre op og blive de stedet, hvor man går hen, når man gerne vil opdateres på nyheder fra psykiatrien, eller gerne vil læse et andet take på nyhedsbilledet.

Velkommen til.

Redaktøren.

1 kommentar

  1. En WordPress-kommentator 18. september 2019

    Hej, dette er en kommentar.
    For at komme i gang med at moderere, redigere og slette kommentarer, skal du gå til kommentarskærmbilledet i kontrolpanelet.
    Kommentaravatarer kommer fra Gravatar.

    Svar

Efterlad en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *